Kwetsbaar en prachtig moedig

Sta jij op de juiste plek en weet je wat je nodig hebt?

Een orchidee is prachtig en kwetsbaar tegelijk, deze plant geniet het meest op een lichte plek en van de namiddagzon, geen tocht of bij de verwarming. Het liefst in de bloei speciale orchideeën potgrond en een klein beetje water 1x in de week.

De orchidee groeit en bloeit in deze omgeving het beste en als het zijn prachtige bloemen verliest, knip je de stengel af waar de bloemen hebben gezeten. Dan wacht je tot haar nieuwe bloei.

Zelf ben ik een liefhebber van de orchidee, het staat voor mij als kleurrijk, kwetsbaar en prachtig!

Jij kleurrijke, kwetsbare en prachtige vrouw mag staan in Gods Helderlicht, Hij weet precies wat je nodig hebt!

Wanneer jij keer op keer je kwetsbaarheid hebt laten zien, uitgestrekt hebt naar verbinding. Elke keer ben je afgewezen, bespot, uitgelachen, geslagen, gemanipuleerd. Het doet zo’n pijn, het snijdt door je hart en ziel. Doe ik er wel toe? Ben ik wel waardig? Is er dan niemand die mij leuk vind, zoals ik ben? Deze vragen kunnen je dan zo bezig houden, het verdriet, de eenzaamheid en je gaat denken dat het aan jou ligt. Je beschermt jezelf en trekt onbewust muren op, verscholen want de pijn is niet te harden.

Als je voor lange tijd niet krijgt, wat je eigenlijk nodig hebt. Verstoten bent in plaats van omarmd. Bespot in plaats van dat ze heerlijk met je lachen. Eisende liefde (kan je eigenlijk geen liefde noemen) in plaats van onvoorwaardelijke heerlijke liefde, die je optilt boven alles uit. Waar jij echt jij kan zijn en kan gaan bloeien en groeien, zonder oordeel, zonder de krampachtigheid van dat je niet goed doet of bent.

Jij kwetsbare en prachtige moedige vrouw, het is tijd dat de muren afgebrokkeld worden. Dat jij, jij bent met de uniekheid hoe God jou heeft gemaakt. Dat je weet, ik ben gemaakt om in het Licht te wandelen, te staan, te zijn.

Niemand kan jou scheiden van Gods liefde door Jezus Christus.

De Ware onvoorwaardelijke Liefde, Jezus Christus is voor jou aan het kruis gegaan, door de hel heen en weer opgestaan. Zodat jij in Zijn Licht mag zijn en Hij kijkt vol liefde en tederheid naar jou. Hij ontmoet je, waar je op dit moment bent en het is oke, jij bent oke!

 

 

Jij kwetsbare en prachtige moedige vrouw,
het is tijd dat de muren afgebrokkeld worden.
Dat jij, jij bent met de uniekheid hoe God jou heeft gemaakt.