Ontmoet Daniëlle


Ware Liefde:
God is voor mij Abba Vader en de Almachtige Schepper van hemel en aarde. Mijn hart klopt voor Jezus, Hij is mijn leven en waar ik ook ga of sta, wil ik Hem uitdragen.
De Heilige Geest is mijn innerlijke kompas en leidt mij over de golven.

Betekenis naam: Mijn Rechter is God

Leeftijd: 35 jaar

Blij & dankbaar: God, Jezus en de Heilige Geest, contact, gesprekken, verbinding, wandelen, koken, dansje doen, muziek luisteren, lezen en creatief zijn.

Ontmoet-Danielle-Danielle-Bosman

Leven in diepe verbondenheid, dankbaarheid en overgave aan God, is waar ik intens van geniet!

Spiegelbeeld?

In mijn leven was ik op zoek naar verbinding, als kind was ik al uniek in mijn doen en laten. De kleurrijke, unieke en kwetsbare ik, werd niet geaccepteerd door de omgeving. De kwetsende woorden die uitgesproken werden, raakte mij dan ook diep en ik wilde voor mezelf opkomen, maar wist niet hoe. Dat ‘machteloze’ gevoel en het idee dat niemand er echt voor je is en dat ik het zelf moest uitzoeken, was toen in mijn leven gekomen.
Als vrolijk, liefdevol, prachtig en uniek meisje vond ik het heerlijk om op de bank te zitten en te kijken naar de wolken. Dit doe ik nog steeds trouwens!

Als puber, wilde ik wat ik zelf wilde en mij niet laten bepalen door menselijke regels, die voor mij niet kloppend waren. Ik werd opstandig en raakte verstrikt in een web van leugens en kwam daar niet uit. Ik heb keuzes gemaakt voor een relatie, die mij bleven achtervolgen. Ik dacht dat God boos was op mij en dat ik nooit meer terug kon, ik durfde de Bijbel niet meer te lezen. In die jaren heb ik mij ongelukkig, eenzaam en ellendig gevoeld. Ik ging steeds verder van mezelf af, ongemerkt.

De Miskraam

Moederschap wilde ik al sinds dat ik mij dat kan herinneren en als kind dacht ik daar al over na. Mijn pop verzorgde ik goed en altijd een dekentje over haar heen als ze ging slapen en doopte haar in het afwaswater.

Na 12 jaar, eindelijk zwanger! Na 11 weken de echo met het nieuws, het vruchtje heeft zich niet goed ontwikkeld. De avond van de miskraam was heftig, eenzaam, weeën, huilen en schreeuwen, stil en verkramping, hyperventilatie en het voelde surrealistisch aan. Voor mij was dit een traumatische ervaring en daarna voelde ik mij binnenste buiten gekeerd, wat ik had meegemaakt in mijn verleden kwam omhoog. Ik voelde dat ik gefaald had als moeder, vrouw en ik was boos, maar vooral verdrietig en teleurgesteld in mezelf. Ik zag helder hoe de relatie niet gezond was en ik wilde dat het recht zou komen.

De relatie ging uiteindelijk uit en dat was voor mij een bevrijding en in de verdrukking, kritiek, bespotting, manipulatie en overheersing, riep God mij ‘jij bent van Mij en Ik ben van jou’, uit Hooglied, mijn favoriete bijbeltekst! God heeft mij bevrijd, beschermd, gedragen en genadevol aangenomen als Zijn prachtige dochter en ik ben Hem eeuwig dankbaar!
Na verschillende hulp (EMDR, hooggevoeligheidscoaching en bindweefselmassage, vanwege lichamelijke spanningsklachten) ben ik zelf in een coachtraject gestapt en kon ik mijn verleden een plek geven, samen door de pijn heen en kreeg ik de hoop, energie en vreugde terug waar ik als kind al naar verlangde! Alle eer en glorie aan God, Jezus en de Heilige Geest!

Dat is dé reden, dat ik door God andere mooie, kleurrijke, unieke vrouwen, zoals jij mag coachen! Waarin jij gaat ontdekken hoe waardevol, kostbaar en geliefd jij bent en dat je gaat staan in Gods Helderlicht om weer tot zegen te zijn voor anderen!

Heb je het gevoel van jezelf verwijderd te zijn? Weet dan, God houdt van jou en het is nooit te laat om naar Hem terug te komen. Hij staat met open armen op jou te wachten en het is een leugen dat jij nooit naar God terug kan. Als je bang bent voor God, weet dan Hij is Liefde, Hij is genadevol, Hij vergeeft al je zonden en wil jou aannemen als Zijn prachtige dochter van Hem, die jij bent!

Wil je weten wat altijd al in jou is, jouw unieke talenten en gaven om weer uit te delen aan anderen door God? Wil je daarin graag aangemoedigd en gesterkt worden door iemand die jou echt ziet?
Ik zie je graag tegemoet!

Gun jij jezelf te zijn?