Ontmoet Daniëlle


Ware Liefde:
God is voor mij Abba Vader en de Almachtige Schepper van hemel en aarde. Mijn hart klopt voor Jezus, Hij is mijn leven en waar ik ook ga of sta, wil ik Hem uitdragen. De Heilige Geest is mijn innerlijke kompas en leidt mij over de golven.

Betekenis naam: Mijn Rechter is God

Leeftijd: 34 jaar

Blij & dankbaar: God, Jezus en de Heilige Geest, contact, gesprekken, verbinding, wandelen, koken, dansje doen, muziek luisteren, lezen en creatief zijn.

´Leven in diepe verbondenheid, dankbaarheid en overgave aan God, is waar ik intens van geniet!´

Spiegelbeeld?

In mijn leven was ik op zoek naar verbinding, als kind was ik al uniek in mijn doen en laten. De kleurrijke, unieke en kwetsbare ik, werd niet geaccepteerd door de omgeving. De kwetsende woorden die uitgesproken werden, raakte mij dan ook diep en ik wilde voor mezelf opkomen, maar wist niet hoe. Dat ‘machteloze’ gevoel en het idee dat niemand er echt voor je is en dat ik het zelf moest uitzoeken, was toen in mijn leven gekomen.
Als vrolijk, liefdevol, prachtig en uniek meisje vond ik het heerlijk om op de bank te zitten en te kijken naar de wolken. Dit doe ik nog steeds trouwens!

Als puber, wilde ik wat ik zelf wilde en mij niet laten bepalen door menselijke regels, die voor mij niet kloppend waren. Ik werd opstandig en raakte verstrikt in een web van leugens en kwam daar niet uit. Ik heb keuzes gemaakt voor een relatie, die mij bleven achtervolgen. Ik dacht dat God boos was op mij en dat ik nooit meer terug kon, ik durfde de Bijbel niet meer te lezen. In die jaren heb ik mij ongelukkig, eenzaam en ellendig gevoeld. Ik ging steeds verder van mezelf af, ongemerkt.

De miskraam

Moederschap wilde ik al sinds dat ik mij dat kan herinneren en als kind dacht ik daar al over na. Mijn pop verzorgde ik goed en altijd een dekentje over haar heen als ze ging slapen en doopte haar in het afwaswater.

Na 12 jaar, eindelijk zwanger! Na 11 weken de echo met het nieuws, het vruchtje heeft zich niet goed ontwikkeld. De avond van de miskraam was heftig, eenzaam, weeën, huilen en schreeuwen, stil en verkramping, hyperventilatie en het voelde surrealistisch aan. Voor mij was dit een traumatische ervaring en daarna voelde ik mij binnenste buiten gekeerd, wat ik had meegemaakt in mijn verleden kwam omhoog. Ik voelde dat ik gefaald had als moeder, vrouw en ik was boos, maar vooral verdrietig en teleurgesteld in mezelf. Ik zag helder hoe de relatie niet gezond was en ik wilde dat het recht zou komen.

De relatie ging uiteindelijk uit en dat was voor mij een bevrijding en in de verdrukking, kritiek, bespotting, manipulatie en overheersing, riep God mij ‘jij bent van Mij en Ik ben van jou’, uit Hooglied, mijn favoriete bijbeltekst! God heeft mij bevrijd, beschermd, gedragen en genadevol aangenomen als Zijn prachtige dochter en ik ben Hem eeuwig dankbaar!
Na verschillende hulp (EMDR, hooggevoeligheidscoaching en bindweefselmassage, vanwege lichamelijke spanningsklachten) ben ik zelf het coachtraject van TotalBalance aangegaan en door deze methode en de geweldige liefdevolle coach die ik heb gehad, kon ik mijn verleden een plek geven, samen door de pijn heen en kreeg ik de hoop, energie en vreugde terug waar ik als kind al naar verlangde! Alle eer en glorie aan God, Jezus en de Heilige Geest! Door dit traject aan te gaan, weet ik dat deze investering zovéél waard is om alles uit jezelf te halen en te weten en leven naar wie je bent; een prachtige dochter van de Allerhoogste! 

Dat is dé reden, dat ik door God andere mooie, kleurrijke, unieke vrouwen, zoals jij mag coachen! Waarin jij gaat ontdekken hoe waardevol, kostbaar en geliefd jij bent en dat je gaat staan in Gods Helderlicht om weer tot zegen te zijn voor anderen!
Ben je begin 18 en sta je voor keuzes waar je niet uitkomt, weet je niet zo goed om te gaan met de opstandigheid die je voelt en wil je daar graag hulp bij, ik loop graag met je mee!
Ben je de 18 voorbij en heb je keuzes gemaakt, wat elke dag naar boven komt en dat je weet, dit is niet goed. Heb je het gevoel van jezelf verwijderd te zijn? Weet dan, God houdt van jou en het is nooit te laat om naar Hem terug te komen. Hij staat met open armen op jou te wachten en het is een leugen dat jij nooit naar God terug kan. Als je bang bent voor God, weet dan Hij is Liefde, Hij is genadevol, Hij vergeeft al je zonden en wil jou aannemen als Zijn prachtige dochter van Hem, die jij bent!
Wil je weten wat altijd al in jou is, jouw unieke talenten en gaven om weer uit te delen aan anderen door God? Wil je daarin graag aangemoedigd en gesterkt worden door iemand die jou echt ziet? Connect met mij!
Heb je traumatische ervaring(en) meegemaakt, wat maar geen plek kan krijgen. Denk je, waar begin ik? Kan je daarin je emoties niet vrij uiten, voel je ingesloten en weet je niet hoe je verder moet nu? Zit je ergens in verstrikt, waar je zo graag uit wil? Wil jij leven in echte vrijheid?! Weten wie je bent en in vreugde leven tot eer en glorie van God? Neem de stap naar Helderlicht.

Het coachtraject Totalbalance is; jezelf cadeau geven

Ben jij op zoek naar die coach, die jouw innerlijke taal verstaat, waar jij, jij kan zijn met alle aspecten, in alle rust en ontspanning? Die aansluit op jouw ritme, waar je elke traan kan laten in alle vrijheid, je heerlijk kan lachen en verwonderen, naar je luistert, emphatisch en doortastend is? De kern aanpakt en je liefdevol confronteert, zodat jij het helderlicht gaat zien?

Meer inspiratie? Weten hoe de naam Helderlicht tot stand is gekomen?
Zie blog; Helderlicht

Helderlicht missie

Vanuit God kwetsbare, hooggevoelige en sensitieve vrouwen vanaf 18 jaar coachen op basis van Bijbels perspectief, met de TotalBalance methode. Ik geloof dat God in elke vrouw (ja jij!) een rijk kleurenpalet heeft gelegd, dat bedoelt is om door Zijn Helderlicht te gaan stralen voor Hem en dat weer aan anderen door te geven!

Voel jij je diep gekerfd en heb jij traumatische ervaringen en pijn te verwerken, waar je zelf maar niet uitkomt? Zijn jouw dromen uiteengespat en lijkt de wanhoop het over te nemen? Wil jij graag leren krachtig te zijn door je kwetsbaarheid te omarmen? Ben je op zoek naar God, worstel je daar misschien mee, wil je naar je Vader toe en voel je je als een verloren dochter. Verlang jij naar echte liefde, verbinding en overgave aan God?

Ik gun het jou van harte en wil je graag dat ik met je meeloop op jouw reis hierin, je aanmoedigt en je laat ontdekken wat altijd al in je is?

Psalm 139:1&2
Heer, U kent mij, U doorgrondt mij. U weet het als ik zit of sta, U doorziet van verre mijn gedachten.

Helderlicht kernwaarden

Vrijheid & geen oordeel
Samen oplopen & gelijkwaardigheid
Vertrouwen & integriteit
Krachtig & kwetsbaar
Humor & rust

Helderlicht visie

God, Jezus en de Heilige Geest staan centraal en van daar uit mag ik andere kleurrijke en unieke vrouwen coachen, aanmoedigen, sterken en tot zegen zijn!
Jij bent uniek en ik lever graag maatwerk, zodat jij het coachtraject in alle rust en ontspanning kan doorlopen. De tarieven die ik hanteer, zijn inkomensafhankelijk en er zijn eventueel mogelijkheden qua vergoeding vanuit je werk of kerkgemeenschap.

Helderlicht TotalBalance traject

  • Gratis belafspraak van 30 minuten
  • Werkboek TotalBalance methode
  • Samen bespreken wij het aantal sessies waar jij behoefte aan hebt
  • Één sessie is één uur, inclusief koffie/thee

Wil jij dit traject aangaan en ben je gemotiveerd?

Vind je het heerlijk om te wandelen tijdens een van de coachsessies, neem je wandelschoenen mee en wij gaan op pad!