Waardering

Alle eer en glorie aan God, Jezus en de Heilige Geest.
Door Hem mag ik kleurrijke & unieke vrouwen tot zegen zijn, wat een genade!
“Door Daniëlle heb ik nieuwe inzichten verworven over mijzelf. Aan de hand van de methode hebben we mijn verleden bekeken en heb ik kunnen vergeven, opruimen en laten rusten.
Ook hebben we mijn dromen en kwaliteiten kunnen bespreken en heb ik een heldere kijk mogen ontwikkelen op mijzelf.
Daniëlle is een warme persoonlijkheid. Ze is doortastend en weet de kern te raken. Ze luistert en heeft een groot inlevingsvermogen. Kortom een echte aanrader voor persoonlijke ontwikkeling.”

Liefs Willeke

“De coaching doorliep ik aan de hand van 3 fasen en bijbehorende opdrachten, deze waren praktisch en ik kreeg daardoor veel inzichten. Deze coaching heeft voor mij erg geholpen om mijzelf beter te begrijpen, waardoor ik persoonlijk ben gegroeid. Wat ik als prettig heb ervaren is dat er geen druk was qua tijd, opdrachten of het gevoel te hebben dat iets moet. Daniëlle ging samen met mij dit coachingstraject in en liep met mij mee, zonder oordeel, een luisterend oor en ze geeft bemoedigende woorden, waar ik dankbaar voor ben en verder mee kan!”

Liefs Elina

“Daniëlle is een hele fijne, rustige coach die echt goed naar je luistert. Ze geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn zonder te oordelen. Daniëlle is een heel bijzonder, geduldig en vriendelijk persoon. Zij is een professional en serieus met haar vak bezig, maar je kunt ook met haar lachen. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat Daniëlle oog heeft voor details, alles tot in de puntjes verzorgt en… ze is gek op God. Ik heb in het verleden diverse coaches gehad, maar nog niet eerder heb ik een coach meegemaakt zoals Daniëlle. Als je een goede coach zoekt, moet je bij haar zijn! Zij is de beste!!”

Liefs Alice